12 hurtige Tips til at få et realkreditlån

1. Hold øje med den ‘beskæftige sig af A Lifetime’, den aftale, der virker for godt til at være sandt. Virksomheden kan spare penge ved at skære ned på deres niveau af service.
2. når at få en fast sats: få en skriftlig erklæring, som indeholder oplysninger om renten, hvor længe satsen der er fastsat for og de dertil knyttede vilkår.
3. Når renten falder: prøv og efterlade dine afdrag, som de er. Du vil derfor betale mere end minimum hver måned. Du vil tilbagebetale dit lån langt tidligere. Når satser stige kan igen du ikke nødt til at ændre din betaling.
4. Overvej en femten eller tyve år. Prøv at afbetale dit lån hurtigt. Bruge en pant regnemaskine med en afskrivning funktion, og se hvad der er muligt.
5. Hold dit realkreditlån så lille som muligt. Målet for * behageligt * rimelige priser.
6. Prøv ikke at vride din pant. Hver gang du refinansiere vil du sandsynligvis medføre omkostninger til færdiggørelse og ikke-refunderbart.
7. pas på forudbetaling sanktioner. Mange ‘gebyr’ kreditlinjer har en forudbetaling straf. Dette kan være meget dyrt, hvis du planlægger at refinansiere eller sælge dit hus i et par år.
Du behøver ikke at underskrive et realkreditlån aftale, som indeholder betydelige forudbetaling sanktion, hvis du har god kredit. En af de smarteste ting du kan gøre med et realkreditlån er til forudbetaling det.
8. ikke kigge efter et hjem uden at blive forhåndsgodkendt. Du får meget mere forhandlingsbeføjelser med leverandøren, og kan være i stand til at gemme tusindvis af pounds.
9. få en komplet, professionel undersøgelse. Mennesker kan være perverst; glad for at tilbringe £150.000 på et hus efter en halv time visning, men være-nag udgifter £500 at finde ud af om det er værd at købe i første omgang!
10. find ud af den sande værdi af dit hjem-til-være. Få mere end én uafhængig vurdering. Sammenlign det med priserne på tilsvarende størrelse huse til salg i samme område.
11. start indsamling dokumenter. Give din pant selskab med dokumenter i god tid; Lad ikke din sats lås udløber!
12. verbal (oral) aftaler er værdiløse. Når køb eller salg af fast ejendom, altid få det skriftligt.
Pant i fast ejendom er den største finansielle forpligtelse, de fleste af os nogensinde vil gøre; værd at bruge lidt tid på, at få det rigtige!