Badeværelse sikkerhedsovervejelser

Bad safety er en af de vigtige faktorer, som en Deaktiver individuelle behov for at overveje. Men ofte dette er overset fordi de ikke ved, hvad bad sikkerhedsprodukter er tilgængelige på markedet. Hvert år tusindvis af ulykker ske i badeværelser. Det er derfor vigtigt at øve bad sikkerhed på alle tidspunkter og være opmærksomme på ting at overveje for at undgå ethvert uheld i badekaret.

Handicappede personer har forskellige behov og fysiske grænser så badeværelsesprodukter og udstyr bør ændres, så de passer til deres behov. Bad safety omfatter udstyr og faciliteter ændret så de passer til den handicappede persons behov og sikkerhedsprocedurer. Uden modifikation, kan bad sikkerhed være meget risikable især for folk, der har problemer med at komme ind og ud af badeværelset eller bad karbad sikkert. Placere en badestol i karret kan give sikkerhed for handicappede personer, at det er sikkert at brusebad i karret. Ligeledes kan hånd holdt brusehoveder giver fleksibilitet og kontrol til at undgå blæredannelse mens badning.

Ved hjælp af walk-in badekar kan også være mere tilgængelige for handicappede personer. Walk-in bade er så afslappende som standard badekar. Denne type af karret vil ikke hindre indgangen og Afslut fordi du ikke behøver at klatre over kanten af karret til at gå ind og ud.

Grab barer er blandt de nemmeste tilføjelse til et badeværelse. De er bygget i vægge og sider af walk-in bøtter for yderligere sikkerhed i indtastning, spændende og bevæger sig rundt i karret. Grab barer er ofte tømrer tre tilbud lavet af forkromet eller tunge stål. Når du tilføjer denne sikkerhed facilitet i badeværelset, er det vigtigt at overveje brugeren på grund af de brede greb kan være for stor til en senior eller en kvinde.

Men hvis du foretrækker at bruge en regelmæssig badekar der er stadig elementer du bør tilføje for ekstra sikkerhed. Dette omfatter elementer såsom overførsel værktøjer, overførsler sæder og bænke. Andre områder af badeværelset kan også ændres til sikkerhed som Toiletsæder og toilet rammer. Skridsikker tape kan også anvendes til badekar gulvet til at gøre det slip-fri. Skridsikker balje gulve kan også sørge for at du har stabilitet på gulvet.

Der er mange virksomheder, der leverer hjemmebesøg til at bistå med badeværelse sikkerhed situation. Hvis du er usikker på hvordan du ændrer dit badeværelse kan det betale sig at få en konsultation før du foretager en udvælgelse af bad værelse sikkerhedsprodukter.