En gæld tjekliste

En tjekliste, gæld er den eneste fornuftige måde at organisere og styre din økonomi. De fleste mennesker ikke ligefrem klar helt hvor meget gæld de besidder – i virkeligheden, en nylig undersøgelse konstateret, at næsten 75% af UK voksne var op til £5000 ud, når bedt om at vurdere deres ikke-realkreditgæld. De var ikke meget bedre, når bedt om at udarbejde en pengestrømsopgørelse erklæring viser, hvordan deres hårdt tjente penge var brugt hver måned! En tjekliste, gæld er en plan, du kan bruge til at få styr på din økonomi, og vil tillade dig at forstå i sort og hvid, hvor besparelserne kan gøres, og hvordan gælden kan løses mest effektivt.
Naturligvis, vil du have en opsparingskonto. Hvis du ikke gør det, går åbne én nu. Vælg et stort, velrenommeret bank eller lån selskab, så du ikke vil have problemer med at få adgang til dine penge, når du har brug for dem.
For det andet, du har brug at skære ned på dit kreditkort forbrug. Kreditkortselskaber gøre alt, hvad de kan for at opmuntre dig til at tilbringe, og endnu mere til at forsøge at smigre dig til kun afdrage den minimum hver måned, hvilket gør kreditkort den dyreste måde at låne penge du er nogensinde tilbøjelige til at komme på tværs. Hvis du finder dig selv betale for ‘små’ varer med et kreditkort, beder om problemer. Ikke blot vil du være at irriterende person foran købmand køen på Walmart betaler med kortet, men du vil også hurtigt miste nogen idé om, hvad du har brugt, og hvor. Betalingskort er lidt bedre end kreditkort for disse små indkøb, men ikke meget – du stadig vil stå over for en frygtelig fristelsen til at tilbringe flere (op til 50% mere end betale kontant, hvis de seneste undersøgelser er at blive troet!)
Du skal betale mere end det minimum betaling hver måned – hvis du ikke din gæld vil være omkring i lang tid! Det kan tage mere end 20 år til at betale en sølle $1.000 kreditkort regningen, hvis du blot betale 2% minimum hver måned. For enden af dette overstige rentebetalingerne, du har foretaget, vil langt den oprindelige gæld! Og det er naturligvis, hvordan kreditkortselskaber har råd til disse smarte downtown kontorer.
Hvis du har pårørende, du har brug for forsikring. Det kan synes som en ekstra omkostninger lige nu, men tro mig, det er “Murphy’s Law” – Hvis du ikke har det, du skal bruge den nærmeste fremtid! Auto forsikring, pant betaling beskyttelse, indboforsikring og livsforsikring er et grundlæggende sæt du har brug for. Dette punkt vedrører pensioner, også. Start så tidligt som du kan. Hvis du ikke har en pensionsordning for nu, starte det straks. Hvor skattefordelene blive bare ikke savnet. Og jo tidligere du begynder, før blanding har en chance for at arbejde sin magi. Og compounding er den hemmelighed, der vil afgøre, om du har en behagelig pensionisttilværelse, eller bor i en hytte, spise bønner. Og ikke prøve og kid dig selv vil du ikke gøre det til alderdom – vædde på, du vil, og vædde på du vil blive overrasket over hvor dyrt alting er i 30 år!
Læs på penge, og penge emner. Hvis du forstår, hvordan cash fungerer, falde chancerne for at komme i alvorlig gæld dramatisk. Jeg siger ikke du skal læse Wall St gange, men en understaning af renter og rentes rente ikke vil såre.
Det er om det for nu – få besparelse!