Er et ophold på Home Business rigtige For dig?

Din drøm er at have dit eget hjem business og fortælle boss “Farvel”. En fremragende drøm at have, lidt spændende og lidt skræmmende på samme tid. Før du tager dette store skridt, tage en lang og hård realistisk kig på dig selv og finde ud af “Er et ophold på home business rigtige for mig?”
Hvad er din personlighed? Er du en udadvendt eller en introvert? Nyder du taler til alle du se eller er du den type, der har problemer med at tale med en fremmed? Elsker du talknusning, administration, computere, forskning, osv.? Er du en leder eller en medløber? En risiko taker? Disse er vigtige spørgsmål at spørge dig selv? Du vil have din virksomhed til at matche din personlighed og talenter. Kig på din forretningsidé, gør det passer til din personlighed og talenter? Hvis det ikke sker, vil du kæmpe for at gøre det til en succes. Starte et ophold på hjem virksomhed, der er rigtige for dig.
Tager du kritik godt? Hvor godt kan du lytte til andre? Hvis du ikke kender, stille et nært familiemedlem eller ven. Du har hørt sige “kunden har altid ret”. Uanset hvilken type forretning du starter, vil du have kunder. Kan du lytte konstruktivt og reagere uden at vise vrede eller en negativ holdning? En utilfreds kunde kan holde mange fremtidige kunder væk. En gal medarbejder kan ødelægge din forretning.
Har du fået at vide “Nej” sidst? Voksne er sjældent. Som du starter dit hjem virksomhed, der vil være de gange, at “Ingen” er det svar, du modtager. Tag det ikke personligt. Tage det som et andet trin i din venture til succes. Bruge “Nej” til at komme videre. Tillad ikke dig selv at tabe din momentum.
Når du begynder din virksomhed vil du bære mange kasketter, begyndende med viceværten. Hvor godt kan du udføre alle de opgaver, der kræves af dig? Fra planlægning til at organisere til prioritering, afhænger alt af dig. Hvis din virksomhed vil have medarbejdere, kan du interview og vælge den bedste sagsøgeren uden følelser spiller en rolle? Kan du fyre din søster, bror, datter, søn, bedste ven, eller nogen anden du nødt til at fyre? Vigtige spørgsmål at stille, fordi der vil komme en tid at lade nogen gå.
Start et ophold derhjemme tilføjer business yderligere finansielle byrder på dig og din familie. Hvordan håndterer du i øjeblikket dette ansvar? Du betaler dine regninger til tiden nu? Dine kreditorer vil kun tage så mange forsinkede betalinger, før de klassificere du som “kun kontanter” kunde. Gennemgå dine nuværende vaner og lære at betale dine regninger tidligt. Strukturere dine regninger, så alt ikke kommer due på samme tid. Altid advare dine kreditorer, hvis du kan se at du vil være sent betaler.
Hvor hurtigt vil du se nogen indkomst? Forlader sikkerhed af et “job” og selv for 100% af din indkomst er et kæmpeskridt. Har du nok penge til at få dig gennem fire til seks måneder af leveomkostninger? Hus betaling, bil betaling, utilities, essentials, forsikring, osv. Glem ikke at faktor i hvad virksomheden skal i løbet af denne tid. Ser tilbage over de seneste seks måneder til et år, og hvad du har været udgifter pr. måned i gennemsnit. Multiplicer, at med seks og tilføje, hvad din virksomhed får brug for. Har du som meget lægge? Sørg for at du gør. Nogle virksomheder vil se indkomst den første uge, mens andre kan tage et par uger eller måneder at få en lind strøm kommer.
Er dette ophold derhjemme business rigtige for dig? Find den der passer til din personlighed og talenter og du vil nyde at have din egen virksomhed. Gå videre og fortælle boss “Farvel”.
Hvis du er på udkig efter en måde at starte et ophold derhjemme business foreslå jeg, at få din egen Plugin Profit hjemmeside oprettet for dig i 3 eays trin.