Få lydbøger gratis – Sådan nyder du lydbøger gratis

Lydbøger til iPhone eller iPod Touch er det bedste valg, hvis du kan lide at lytte til lydbøger online. Dette er en lydbogskilde, der er gratis og specielt designet til Apple-smartphones. IPhone er en velkendt musik- og kommunikationsenhed, som unge fagfolk elsker, såvel som dem, der nyder underholdning. Lydbøger kan downloades gratis fra top-sælgende forfattere som Charles Dickens, John Locke og J.K. Rowling.

Download lydbøgerne gratis fra det offentlige domæne for at få mest muligt ud af lydbogsapps. Mange hjemmesider tilbyder lydbøger gratis. Mange af disse lydbøger er tilgængelige gratis online.

Du bliver nødt til at finde et websted, der tilbyder disse lydbøger for at drage fordel af dem. Du kan søge efter disse websteder ved hjælp af en hvilken som helst søgemaskine. Der er mange websteder, der tilbyder lydbøger til download. Spotify tilbyder for eksempel lydbøger gratis regelmæssigt.

Før du kan downloade lydbøgerne, skal du først finde hjemmesiden. Du behøver ikke at betale noget for at downloade lydbøger. De fleste hjemmesider giver dig mulighed for at downloade bogen gratis, og så kan du tilmelde dig deres bibliotek. Når du har føjet bogen til dit bibliotek, får du besked via e-mail, hver gang der tilføjes nye titler.

Du kan få adgang til nogle offentligt tilgængelige lydbøger, herunder ‘Atlas Shrugged’ og ‘Ender’s Game’. Andre lydbøger, der er elsket af folk, inkluderer ‘orthy” af Donald Trump, “The Sound Of Music” af Bob Marley og “National Park: The Call” af Vincent Van Gogh samt ‘Windmills Of My Mind’ af John Keats. Beatons ‘The Adventures of Peter Rabbit’, ‘Hamlet On Mars’ af Edgar Rice Burroughs og ‘God Save The Wolf’ af Philip Pullman er nogle andre værker, folk nyder at lytte til.

Hvad venter du på at gøre? Du kan spare masser af penge ved hjælp af lydbøger, der allerede er i din besiddelse. Der er ingen kontrakt, intet medlemskab eller månedlige gebyrer. Begynd at få gratis lydbøger nu. Disse links vil hjælpe dig med at komme i gang.