Kunsten at være specifik tilskynder fokus

At være specifik har ofte været svært for mig. Jeg kan godt lide at drømme stort og indarbejde alt på én gang. Det er grunden til, at gå fra en hobby til en karriere med Rothline underholdning () var vanskeligere, end det skulle være. Rothline Entertainment debuterede i August 2003 specifikt fokuseret på marketing computer og videospil og PC-software.
Men det tog mig et stykke tid til at fokusere på detaljerne. Heldigvis, jeg havde den hjælp og rådgivning af mine forældre, søskende og ægtefælle. Jeg ønskede Rothline underholdning at starte ud stor; tilbyder videospil, film på DVD, kort og brætspil og noget fjernt relateret til underholdning. Mine ideer var overvældende og beslutte, hvor at starte var svært.
Ligesom enhver ny virksomhed med et begrænset budget jeg skulle begynde i det små, være specifik, og være fokuseret. Jeg var nødt til at begynde brainstorming og skrive ned idéer. Jeg var nødt til at fokusere på kan jeg nu ikke hvad jeg skal gøre senere. Før jeg skrev alt og begyndte at være mere specifik, jeg følte mig stresset og nervøs start Rothline e-handel site. Når jeg var i stand til at få detaljerne skrevet begyndte jeg at føle sig mere afslappet.
Jeg ved, det er blevet sagt mange gange før men det gør ikke ondt for at sige det igen; “kunsten at være specifik tilskynder fokus.” Det betyder, at når du kan specifikt skrive ned du mål i håndterbare trin kan du derefter blive fokuseret på følgende gennem på disse mål.
Jeg starter hver dag skrive ned specifikt, hvad jeg skal gøre dag. Så længe holde gør, at det gør min dage mindre stressende og jeg udrette mere. Det har været vanskeligt at begynde og holde denne vane går men fordelene har været meget givende. Jeg kan fortælle, når jeg ikke har fulgt mine skriftlige mål for dag fordi jeg føler mig stresset og tabt. Jeg minde mig selv at gå tilbage til min liste og begynder at fokusere på varetagelse af de mål, jeg har nævnt.
At være specifik hjælper en til at se på de små stykker af puslespillet. Gåder kan som bekendt være overvældende når du 1000 stykker spredt omkring på et bord. Men ved at tage et kig på ét stykke og derefter et andet stykke, kan man derefter bliver til specifikt at identificere, hvor hver brik går.
At være specifik er en disciplin, som de fleste mennesker kan lære og bruge. Hvis du vil starte og køre en business tage en specifik kig på du reklame plan, markedsføringsplan, budgetplan, osv. Du ikke behøver at tage et kig på alle disse elementer på én gang og hvis du mener du vil blive overvældet. Når du er overvældet er du stresset.