Omvendt fusion: En Vision uden en strategi er en recept på Failur

Mange virksomhedsejere med en drøm om at tage deres selskab offentlige ofte omsorgssvigt at forberede og planlægge for fremtiden, meget få små og mellemstore virksomheder har en forretningsplan.

En forretningsplan er ligesom en køreplan, og kan sammenlignes med, når du går på en rejse. Nogle gange skal du ændre retning, det betyder ikke, at ændringerne destination, du får bare der via en anden rute.

En vision er nogle ting der er birthed i sindet og sjælen i enkelt, nogle mennesker lov om det og andre nøle i en periode kun at se en anden tage deres drøm og bringe det ud i livet.

Drøm giveren vil kun tillade dig at sidde på din drøm for så længe før de giver den til en anden. Du hører ofte folk, der siger “Jeg havde idé to eller tre år siden”, hvad godt er en idé uden at tage handling, men med aktionen, der skal være en strategi.

Virksomheder planlægger ikke at mislykkes, de ikke fordi de undlader at planen. Iværksættere er normalt visionære, der får en idé og køre med det, men hvis man ser på de vellykkede dem de altid havde en plan, og et team til at hjælpe dem med at bringe deres drøm til marked plece.

Holdet kan undertiden få dig til toppen, men det er den strategi, der tager dig over toppen, så ikke nøjes med næstbedste, være bedst.

Hvis du ser på en tyve år diagram af Microsoft Corporation, eller Yahoo Inc. Du vil finde, at samtidig deres lager handles under en dollar men gennem geniale strategier, de var i stand til udrettet store ting.

Ligesom Bill Gates havde en plan skal så du udvikle en. Bill Gates havde også Paul Allen så skal du finde nogen, der kan supplere din svage punkt. Hvis du ikke er en god strateg gå ud og finde dig selv, en der ikke er en mand, ja.

Udtrykket “intet menneske er en ø” er mest relevant i virksomhedsmiljøet, hvor teamwork er afgørende for succes.

I små virksomheder kræves drømmeren til tider at gøre alt og blive effektiv i hver opgave, som er gavnlige, fordi han burde vide funktioner af hver afdeling i virksomheden. Men han bør have kompetente personale i disse position for at han kunne se hele billedet.

Det er her at være et aktieselskab kommer handy, det muligt for erhvervsdrivende at bruge kompagni lager som incitament til at tiltrække mere kompetent og bedre kvalificeret personale og fastholde dem. Det gør det også muligt for virksomhedsaktier til erhvervelse formål.

Teamwork er afgørende for at kunne lykkes. Jeg husker i 1980’s investering i en virksomhed fremstå at have et drømmehold, for det er forvaltning, alle involverede i forvaltningen havde en ph.D. og en ego til at matche det. En ven af mine, der var investering bankmand for virksomheden i forbindelse med mig hvordan han deltog i et møde med firmaet og det var komplet kaos, hver person synes at mene, at deres udtalelse var den eneste fortjener overvejelse. Unødvendigt at sige fil virksomheden i sidste ende til kapitel 11.

En iværksætter skal tjekke hans ego og holde det under kontrol i rækkefølge være i stand til at føre dem omkring ham, ingen kan lide at arbejde med en egomaniac.

Jeg mener, at møder kan være nyttige eller spild af tid, hvis alt hvad du gør på et møde er informere personalet om hvad du gør eller hvad du vil have dem til at gøre, er du spilder kostbar tid, der kunne bruge til at implementere en virksomhedsstrategi. Dette kan gøres med et notat.

For at et møde for at få nogle værdi skal være en fri udveksling af ideer, søger en god leder at vide, hvad dem, der er i feltet corporate kamp synes. Fordi de er den, der er i skyttegravene, i stand til at være i stand til at høre hvad kunder og medarbejdere tænker og siger.

En god rådgivende service kan undertiden være gavnligt at hjælpe med evaluering af potentielle fusioner og opkøb kandidater, til at identificere potentielle kandidater til joint ventures og investeringer. Også processen hjælper med at due diligence, strukturering af transaktionen og udvikling af virksomhedernes strategier for vækst og investeringer.

En god rådgivende service vil evaluere din virksomhed og rådgive dig som

den bedste måde at gå offentlig, enten traditionelle IPO, Reverse fusion eller forordning D (504) tilbyder.

Når beslutningen er truffet på hvilken metode der skal benyttes i går offentlige (for mange små virksomheder er enten omvendt fusion eller forordning D (504) tilbud.) Konsulenten anvendes, skal være i stand til at guide dig gennem snørklede af den offentlige arena. Og har finansbranchen kontakter.

Må ikke sidde på din drøm venter den perfekte situation, fordi det aldrig kan komme, havde Bill Gates ventede indtil Microsofts offentlige aktier kunne begrunde en højere pris før going public, han kan stadig være venter.

Microsoft og Yahoo er ikke isolerede situation, men kun to af mange, der kiggede på udfordringen og så en mulighed. Jeg gætter på gamle mundheld “svage hjerter aldrig vundet fair damer” er stadig apropos i dag.

For yderligere information kontakt venligst Genesis Corporate rådgiver.