Web Conferencing løsninger

Introduktion

Er du forvirret over alle de brummer ord omkring Konferencetjenesten ringer? Der er lyd kald, webkonferencer, videokonferencer, telekonferencer og mange flere.

Hensigten med denne artikel er at give dig en introduktion til webkonferencer. Jeg vil beskrive sine evner og egenskaber. Du bør derefter kunne beslutte, om det er egnet til din særlige omstændigheder.

Traditionelle Conferencing

En traditionel fysisk konference kan involvere en masse besvær og forstyrrelser af din normale arbejdsdag. Du nødt til at rejse arrangement, bog en hotel, rejse natten til at komme til konferencen om morgenen. Ikke kun, når du kommer tilbage til arbejde den følgende dag du har brug at indhente alt det arbejde, du gjorde ikke mens du var på konferencen.

Jeg har ikke tænkt mig at antyde, at web konference gerning vil helt erstatte fordelene ved ansigt til ansigt møder. Men hvad du måske kunne gøre er at bruge en webkonferenceløsning for at forbedre din forretning. For eksempel kan du i øjeblikket har en ansigt til ansigt konference med alle dine regionale ledere på månedsbasis. Måske med en almindelig web konference opkald kan du reducere behovet for en fysisk konference ned til bare én gang hver tredje måned.

Fordelene ved webkonferencer

Her er nogle af de ting, du kan gøre med interaktive webkonferencer. Måske kan du tænke på måder, du kan bruge disse til at reducere din nuværende conferencing omkostninger og udgifter. Deling af dokumenter. Det betyder, at din fjernbetjening kolleger kan se dine dokumenter som Microsoft Word, Excel og PowerPoint. På deres web-browsere kan de se når du bevæger dig gennem dokumenter.

Whiteboards. Dette er præcis, hvad du ville gøre i en fysisk konference. For eksempel du kan tegne en graf eller et diagram på din virtuelle hvidt bord og dine kolleger kan interagere med det så godt, at foretage rettelser, forslag og ændringer. Du kan bruge den virtuelle whiteboards for at skitsere dine forslag, ligesom du ville gøre i en reel konferencecenter.

Andre Business-applikationer til Web konferenceopkald.

Spørgsmål og svar sessioner.

Præsentationer.

Vis og anmeld projektplaner.

Foredrag.

Seminarer.

To måde samtaler

Diskuter budgetter.

Anmærke dokumenter.

Projekt teamsamarbejde

Forretningsmæssige fordele af webkonferencer

Ingen grund til at rejse.

Ingen spildtid.

Ingen hoteludgifter

Mere øjeblikkelige.

Du kan arrangere en web-konferenceopkald med meget kort varsel

og fokusere på et meget konkret emne.

Nemt at Annuller opkald uden afbrydelse.

Hvad udstyr der kræves?

Du kan starte med billige web conferencing meget nemt at se, om det er egnet til din arbejdsform. Jeg foreslår, at du besøger webstedet vist i slutningen af denne artikel til at få vist detaljer om de mange web conferencing løsninger og produkter, der er tilgængelige.

Dybest set skal du bare en opdateret webbrowseren og en god internetforbindelse. Er muligt at bruge en dial-up forbindelse, men du virkelig har brug for en bredbåndsforbindelse at få de største fordele fra en web konference hidkalde.

På en meget enkel plan, siger en én til én møde, du kunne bruge webkonferencer at vise og dele et dokument med din college og tale til ham på samme tid via din normale telefonsystem. Efterhånden som du kan se de enorme fordele af webkonferencer kan du undersøge ved hjælp af andre conferencing teknikker, der er beskrevet på min hjemmeside.